DOLAR 32,9989 0.57%
EURO 35,8619 0.71%
ALTIN 2.510,86-0,71
BITCOIN 2121630-2,09%
İstanbul
29°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Serdar Aziz’in Dönüşü Gecikti: Fenerbahçe Savunmasında Sorun Devam Ediyor

Serdar Aziz’in Dönüşü Gecikti: Fenerbahçe Savunmasında Sorun Devam Ediyor

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Serdar Aziz'in 25 Ekim'de sol ayak bileğinden geçirdiği ameliyat sonrasında planlanan dönüşü gecikti. Ağrıları devam eden Serdar Aziz'in, Sivasspor ve Beşiktaş derbisi gibi önemli maçlarda forma giyemeyeceği açıklandı.

ABONE OL
2 Aralık 2023 17:32
Serdar Aziz’in Dönüşü Gecikti: Fenerbahçe Savunmasında Sorun Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin tecrübeli savunma oyuncusu Serdar Aziz’in, 25 Ekim’de sol ayak bileğinden geçirdiği ameliyat sonrasındaki dönüşü planlandığı gibi olmadı. Yapılan açıklamaya göre, Serdar Aziz’in hala ağrıları devam etmekte ve forma giyebilmesi için daha fazla süreye ihtiyaç duyulmaktadır. Bu durum, Serdar Aziz’in Sivasspor ve Beşiktaş derbisi gibi kritik maçlarda kadroda yer alamayacağı anlamına geliyor.

Fenerbahçe’nin savunma hattında önemli bir isim olan Serdar Aziz’in yaşadığı bu sağlık sorunu, takımın defansif yapısını etkileyebilir. Teknik ekip, Serdar Aziz’in tam anlamıyla hazır olduğu bir dönüş için sabırla bekleyişini sürdürüyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.