DOLAR 32,8506 -0.05%
EURO 35,6905 -0.03%
ALTIN 2.543,91-0,01
BITCOIN 2167137-3,31%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hizbullah lideri Nasrallah: ABD üslerine saldıracağız, bedel ödemeliler

Hizbullah lideri Nasrallah: ABD üslerine saldıracağız, bedel ödemeliler

ABONE OL
3 Kasım 2023 15:36
Hizbullah lideri Nasrallah: ABD üslerine saldıracağız, bedel ödemeliler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazze’de 7 Ekim’de başlayan ve halen devam eden İsrail bombardımanlarına ilişkin önemli gelişmeler yaşanıyor. Bu süreçte Hizbullah’ın lideri Seyyid Hasan Nasrallah, çatışmalar hakkında ilk kez konuştu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Nasrallah’ın vurguladığı başlıca noktalar:

  • Gazze’de yaşanan bombardımanlar 28 gündür devam ediyor ve İsrail, kara operasyonunu genişleterek Gazze’nin merkezine doğru ilerlemeye çalışıyor.
  • Aynı zamanda kuzeydeki Lübnan’dan zaman zaman İsrail’e saldırılar düzenleyen Hizbullah, İsrail’e karşı cephelerini genişletti.
  • Nasrallah, 2 milyonun üzerinde insanın Gazze’de açık hava hapishanesi gibi koşullarda yaşamaya zorlandığını belirtti ve dünya toplumunun bu duruma sessiz kaldığını vurguladı.
  • Hizbullah lideri, “Aksa Tufanı” olarak adlandırılan operasyonun Filistin’in meselesi olduğunu ve bu sorunun bölgesel boyutu aştığını ifade etti.
  • Nasrallah, İran’ın hiçbir zaman Filistinli grupları desteklemediğini açıkladı ve dünya genelinde Filistin’e destek veren göstericileri selamladı.
  • Uluslararası organizasyonların Filistin meselesinde hiçbir adım atmadığını söyleyen Nasrallah, tüm dünyanın yaşananlara gözlerini kapattığını ifade etti.
  • Hizbullah lideri, İsrail’in politikalarının her geçen gün daha aşağılayıcı hale geldiğine dikkat çekti ve İsrail’in hedeflerini ulaşılamayacak seviyelere koyduğunu savundu.
  • Son olarak, ABD’nin bu çatışmalarda bedel ödemesi gerektiğini belirten Nasrallah, ABD üslerine saldıracaklarını açıkladı.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.