DOLAR 32,8376 -0.19%
EURO 35,6775 -0.56%
ALTIN 2.540,020,22
BITCOIN 2175788-1,66%
İstanbul
31°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırıları Devam Ederken, The New York Times’tan İddialı Açıklama
  • Son Dakika Haberler
  • Gündem
  • İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırıları Devam Ederken, The New York Times’tan İddialı Açıklama

İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırıları Devam Ederken, The New York Times’tan İddialı Açıklama

The New York Times'ın iddiasına göre, İsrail askerleri, Gazze'nin kuzeyini güneyinden ayırmak için saldırılar gerçekleştiriyor. Bu iddia, Gazze'deki çatışmaların devam ettiği bu hassas dönemde önemli bir gelişmeyi işaret ediyor.

ABONE OL
3 Kasım 2023 09:24
İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırıları Devam Ederken, The New York Times’tan İddialı Açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazze Şeridi’nde devam eden çatışmaların 28. gününde, The New York Times gazetesinin bir haberinde dikkat çeken bir iddia yer alıyor. Habere göre, İsrail askerleri, Gazze’nin kuzeyini güneyinden ayırmak amacıyla saldırılar gerçekleştiriyor.

Söz konusu haberde, İsrail’in kuzeyden, doğudan ve kuzeydoğudan Gazze’nin kuzeyini abluka altına aldığı ifade ediliyor. Bu iddia, çatışma bölgesindeki gerginliği artırırken, uluslararası toplumun bu gelişmeleri yakından takip ettiği belirtiliyor.

Çatışmaların başladığı 7 Ekim’den bu yana Gazze’de yaşanan insan kayıpları ve tahribatlar büyük bir endişe kaynağı olmuş durumda. İsrail’e göre, çatışmalarda ölen İsrailli askerlerin sayısı artarken, Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığına göre onlarca binlerce Filistinli yaralandı ve binlercesi yaşamını yitirdi.

Bu gelişmeler, İsrail-Filistin çatışmalarının devam ettiği hassas bir dönemde uluslararası gündemi şekillendiriyor. The New York Times haberinin doğruluğu ve sonuçları hakkında gelecekte daha fazla bilgi bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.