DOLAR 32,8306 -0.23%
EURO 35,6940 -0.57%
ALTIN 2.539,470,19
BITCOIN 2161080-3,52%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rıza Çalımbay: ‘Beşiktaş’ta Çalışmaktan Mutluyum, 1 Maç Bile Olsa Severek Gelirim

Rıza Çalımbay: ‘Beşiktaş’ta Çalışmaktan Mutluyum, 1 Maç Bile Olsa Severek Gelirim

Beşiktaş'ın teknik direktörü Rıza Çalımbay, Başakşehir maçının ardından konuştu. Çalımbay, Beşiktaş'ta çalışmaktan mutlu olduğunu belirterek, "1 maç bile olsa severek gelirim" dedi. Ayrıca Ghezzal'ın sakatlanmasını üzüntüyle karşıladığını ve takımın şu anda 10 sakat oyuncusu olduğunu ifade etti. Transfer konusunda detayları açıklamayan Çalımbay, yeni yönetimin Salih ve Cenk ile ilgili gerekenleri yapacağını belirtti. Hedeflerinin zor da olsa devam ettiğini söyleyen Çalımbay, sakat oyuncuların dönüşü ve alınacak galibiyetlerle iyi bir konuma gelebileceklerini dile getirdi.

ABONE OL
15 Kasım 2023 23:17
Rıza Çalımbay: ‘Beşiktaş’ta Çalışmaktan Mutluyum, 1 Maç Bile Olsa Severek Gelirim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş’ın Başakşehir ile oynadığı maçı 1-0’lık galibiyetle tamamlayan teknik direktör Rıza Çalımbay, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Çalımbay, Beşiktaş’ta çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Tekrar aynı yere gelmek ve çalışmak büyük mutluluk. Bu taraftarla çok maçlar kazandık. Onlarla tekrar bütünleşmek de önemli. İlk maçı da kazanmamız çok güzel oldu. Taraftarın gösterdiği sevgi ski günleri hatırlattı bana.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Çalımbay, “Bana diyorlar ki, ‘Senin süren 4-5 maç. Neden gidiyorsun?’ Eğer Beşiktaş’ın antrenöre ihtiyacı varsa, beni de layık görüyorlarsa 1 maç bile olsa seve seve giderim.” şeklinde açıklama yaptı. Ghezzal’ın sakatlanarak oyundan çıkmasıyla ilgili olarak Çalımbay, “Ghezzal’a çok üzüldüm. İçeri girdim baktım ki ağlıyor. Çok ağlıyor hem de. Maçta oynayamadığı için, sakatlığı tekrar nüks ettiği için… Arkadaşlarının kimi öpüyor, ‘oynama’ diyor. Onlar ikna etti.” dedi.

Transfer konusunda Çalımbay, “Ben oraya gittiğimde para bile konuşmadım. Bizim liste yapmamız için kadroyu görmemiz gerekiyor. Biraz zaman lazım. Şu anda transfere karar vermek mümkün değil.” ifadelerini kullandı. Seçimle ilgili olarak da Çalımbay, “Başkan adaylarıyla konuştum. Güzel bir yarış olacaktır. Kim kazanırsa kutlayacağız. Başkan istifa edebilir, hoca istifa edebilir ama ne olursa olsun Beşiktaş her zaman yukarı oynar.” şeklinde konuştu.

Hedefleriyle ilgili olarak Çalımbay, “Zor da olsa hedefimiz var bizim. Hiçbir şey bitmiş değil. Alacağımız 3-4 galibiyetle çok çok iyi yerlere gelebilirsiniz. Şu anda dua ediyorum tüm sakat futbolcularımız dönsün diye.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.