DOLAR 32,8657 0.04%
EURO 35,6944 0.01%
ALTIN 2.554,600,39
BITCOIN 2183543-0,52%
İstanbul
30°

PARÇALI AZ BULUTLU

17:13

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Çıkma Şansı Devam Ediyor: İşte Detaylar

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Çıkma Şansı Devam Ediyor: İşte Detaylar

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda çıkma şansı devam ediyor. Bayern Münih ile oynanan iki maçta dominant bir performans sergileyen Sarı-Kırmızılılar, puan kaybına rağmen takdir topladı. Tribün rekoru kırılan maçlar özellikle Thomas Müller ve Leon Goretzka'yı etkiledi. Önümüzdeki maçlara odaklanan Serge Gnabry ise ritmini bulmaya çalıştığını belirtti.

ABONE OL
15 Kasım 2023 23:14
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Çıkma Şansı Devam Ediyor: İşte Detaylar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda mücadele eden Galatasaray, Bayern Münih ile oynadığı son iki maçta da dominant bir performans sergileyerek alkış topladı. İlk maçta Rams Park’ta 3-1, rövanşta Allianz Arena’da ise 2-1 mağlup olan Cim Bom, puan alamasa da oyunuyla takdirleri kazandı. Tribün rekoru kırılan maçlar özellikle Bayern kaptanı Thomas Müller ve Leon Goretzka’yı etkiledi. İstanbul’daki atmosferden etkilenen Müller, Türkiye-Almanya maçını sabırsızlıkla beklediğini ifade etti. Galatasaray ile oynanan maçta sahadan el sıkışarak ayrılmayı umduğunu belirten Goretzka, Türk taraftarların destekleyici atmosferini övdü. Sezonun bu aşamasında istediği performansı sergileyemediğini belirten Serge Gnabry, önümüzdeki maçlara odaklandığını ve ritmini bulmaya çalıştığını ifade etti. Bayern Münih’te geçtiğimiz yıllarda birlikte çalıştığı Julian Nagelsmann’ın Almanya Milli Takımı’nın başına geçmesini değerlendiren Gnabry, Nagelsmann’ın Bayern’deki gibi aynı prensiplere sahip olduğunu ve birbirlerini iyi tanıdıklarını söyledi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.