DOLAR 32,8266 -0.23%
EURO 35,6738 -0.6%
ALTIN 2.541,120,25
BITCOIN 2160737-3,49%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özgür Özel, TBMM’de Eylem Yapan CHP Milletvekillerini Ziyaret Etti

Özgür Özel, TBMM’de Eylem Yapan CHP Milletvekillerini Ziyaret Etti

CHP lideri Özgür Özel, Anayasa Mahkemesi üyeleri hakkında suç duyurusu nedeniyle eylem yapan CHP milletvekillerini TBMM'de ziyaret etti. Özel, eylemin ikinci bir karara kadar devam edeceğini açıkladı.

ABONE OL
14 Kasım 2023 08:50
Özgür Özel, TBMM’de Eylem Yapan CHP Milletvekillerini Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel, Yargıtay 3’üncü Ceza Dairesi’nin tutuklu milletvekili Can Atalay hakkında Anayasa Mahkemesi üyeleri aleyhine hak ihlali kararı vermesi üzerine TBMM’de eylem yapan CHP milletvekillerini ziyaret etti.

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Anayasal düzene karşı kalkışma girişimini protesto etmek amacıyla TBMM Genel Kurulu’nu terk etmeyen Parti Grubumuzu; eylemlerinin 4’üncü gününde, bugün sabah saatlerinde Genel Kurul’da ziyaret ettim. Eylemimiz, ikinci bir karara kadar devam edecek” dedi.

Bu ziyaret, CHP’nin Anayasa Mahkemesi üyelerine yönelik suç duyurusu ve eylemin devam kararını vurgulayan bir adım olarak öne çıktı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.