DOLAR 34,0471 0%
EURO 37,5907 -0.11%
ALTIN 2.751,860,31
BITCOIN 19354750,70%
İstanbul
27°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

MasterChef’te Sezonun İkinci Altın Kaşığını Kim Aldı? İşte Detaylar

MasterChef’te Sezonun İkinci Altın Kaşığını Kim Aldı? İşte Detaylar

MasterChef'in heyecan dolu bölümünde bir yarışmacı sezonun ikinci altın kaşığını kazanıyor. İşte detaylar ve altın kaşık atmanın aşçılık dünyasındaki anlamı!

ABONE OL
16 Kasım 2023 23:47
MasterChef’te Sezonun İkinci Altın Kaşığını Kim Aldı? İşte Detaylar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MasterChef’in son bölümünde Türk Devletleri Teşkilatı ülkelerinden yemek yarışmasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Yarışmacılardan biri, en başarılı tabağı yaparak sezonun ikinci altın kaşığını kazanmaya hak kazanıyor. Fragmanda Danilo Şef’in elinde altın kaşık olduğu görülüyor ve Somer Şef, “Sadece dokunulmazlık değil, çok daha fazlasını kazanan tabak, MasterChef All Star’ın 2. altın kaşığını alan yarışmacı…” ifadesini kullanıyor. Değerlendirmeler sonucunda Hasan’ın tabağı altın kaşığa layık görülerek, kaşık atma anı yaşanıyor.

Aşçılık dünyasında kaşık atma, şeflerin öğrencilerinin başarılarını göstermek için kullandığı gurur dolu bir harekettir. Şeflerin kaşık atması, yemeği çok beğendiğini ve hiçbir eksik bulmadığını ifade eder. Bu anlamda, Danilo Şef’in altın kaşığı atması, yarışmacının büyük bir başarı elde ettiğini simgeliyor. Kaşık atan şef, öğrencisine “Benim sana öğretebileceğim bir şey yok” mesajını vermiş olur.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.