DOLAR 32,8422 -0.06%
EURO 35,7398 -0.03%
ALTIN 2.543,27-0,03
BITCOIN 2167265-3,23%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Manisa Saruhanlı’da Yalnız Kadını Elleri Bağlı Şekilde Öldüren Zanlı Tutuklandı

Manisa Saruhanlı’da Yalnız Kadını Elleri Bağlı Şekilde Öldüren Zanlı Tutuklandı

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 68 yaşındaki yalnız kadını elleri bağlı şekilde öldüren zanlı tutuklandı. Zanlının daha önce işlediği cinayetten tahliye olduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
8 Kasım 2023 16:01
Manisa Saruhanlı’da Yalnız Kadını Elleri Bağlı Şekilde Öldüren Zanlı Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde, yalnız yaşayan 68 yaşındaki Atike Eroğlu’nun elleri bağlı bir şekilde öldürülmesi olayıyla ilgili şüpheli yakalandı. Daha önce işlediği bir cinayetten tahliye edilen O.T. (42) isimli şüpheli, mahalledeki yaşlı kadından para istediğini ve reddedilince cinayeti işlediğini itiraf etti.

Atike Eroğlu’nun cesedi 4 gün önce evinde elleri bağlı bir şekilde bulunmuştu. Jandarma ekipleri, şüphelinin kimliğini belirledikten sonra İzmir’e kaçtığını tespit etmiş ve şüpheli Buca ilçesinde yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Zanlı O.T. ifadesinde, cinayeti işlediğini kabul etti. Ayrıca, daha önce 2010 yılında işlediği bir cinayetten dolayı hapis cezası aldığı ve 23 Eylül’de tahliye edildiği ortaya çıktı. Şüpheli, işlemlerinin ardından Saruhanlı Adliyesi’nde tutuklandı.

Bu olayın ardından şüpheli, akrabası ve komşusu olan yaşlı kadından para istediğini ancak verilmeyince cinayeti işlediğini ifade etti. Daha önce 2010 yılında bir cinayet işlemiş olan şüpheli, bu olayla tekrar ciddi suçlamalarla karşı karşıya kalmıştır.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.