DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341350,44%
İstanbul
25°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kurultayda Mikrofonun Kapatılması Üzerine CHP’li Delege Notlarını Fırlattı

Kurultayda Mikrofonun Kapatılması Üzerine CHP’li Delege Notlarını Fırlattı

CHP 38. Olağan Kurultayı'nda süresi dolan CHP'li delege, mikrofonun kapatılmasının ardından sinirlenerek notlarını fırlattı ve kürsüden ayrıldı.

ABONE OL
4 Kasım 2023 21:11
Kurultayda Mikrofonun Kapatılması Üzerine CHP’li Delege Notlarını Fırlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genel başkanlık için Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in yarıştığı CHP 38. Olağan Kurultayı’nda bazı gergin anlar yaşandı. Delegelere beşer dakika konuşma süresi verilirken, CHP’li Abdullah Şahin, sağlık ve gençlikle ilgili bir konuşma yaparken süresinin dolması üzerine mikrofonu Divan tarafından kapatıldı.

Abdullah Şahin, Divan’dan bir dakika süre istedi, ancak “Maalesef ek süre veremiyoruz, çok sayıda konuşmacı sırasını bekliyor” yanıtını aldı. Bu yanıt üzerine sinirlenen Şahin, önce birkaç adım sıçradı, ardından hazırladığı notları fırlatarak kürsüden ayrıldı.

Kurultaylar, siyasi partilerin iç demokrasisinin bir yansıması olurken, bazen yoğun duygusal ve gergin anlara sahne olabiliyor. Bu anlar ise delegelerin tutkulu ve coşkulu katılımlarını gösteriyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.