DOLAR 32,8362 0.08%
EURO 35,7064 0.2%
ALTIN 2.528,14-0,02
BITCOIN 2144400-0,96%
İstanbul
29°

AÇIK

03:57

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail’in Filistin’e Uyguladığı Saldırıların 24. Gününde Su Krizi Büyüyor

İsrail’in Filistin’e Uyguladığı Saldırıların 24. Gününde Su Krizi Büyüyor

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları, 24. gününde devam ederken su krizi milyonlarca Filistinli Müslümanın yaşamını olumsuz etkiliyor. İsrail, Gazze Şeridi'ne giden su borularındaki su akışını durdurarak insani bir krizin derinleşmesine neden oluyor.

ABONE OL
2 Kasım 2023 10:14
İsrail’in Filistin’e Uyguladığı Saldırıların 24. Gününde Su Krizi Büyüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail’in Filistin’e yönelik uzun süreli saldırıları, özellikle su kaynaklarına erişimi olumsuz etkiliyor. Saldırıların başladığı 7 Ekim tarihinden bu yana devam eden bombardımanlar nedeniyle Gazze Şeridi’nde su krizi artarak büyümekte. İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ne yönelik ablukasını sürdürerek, su borularındaki su akışını engellemiş durumda.

Han Yunus kentindeki Filistinliler, temel bir insani ihtiyaç olan suya erişimde ciddi zorluklar yaşamaktadır. Su depolarının önünde uzun kuyruklar oluşturulduğu görülüyor. Bu kriz, milyonlarca Filistinli Müslümanın günlük yaşamını ve hayatlarını ciddi bir şekilde etkiliyor.

İsrail-Filistin çatışması, su kaynaklarına erişimi zorlaştırmış ve bu durum insani bir krize yol açmıştır. Su, herkesin temel ihtiyacıdır ve bu krizin sona ermesi için uluslararası çözümler bulunması gerekmektedir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.