DOLAR 32,8224 -0.24%
EURO 35,6613 -0.63%
ALTIN 2.541,570,27
BITCOIN 2155399-3,90%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail’in Cibaliye Mülteci Kampı Saldırısı: 100’den Fazla Can Kaybı

İsrail’in Cibaliye Mülteci Kampı Saldırısı: 100’den Fazla Can Kaybı

İsrail'in Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na düzenlediği son saldırıda 100'den fazla insan yaşamını yitirdi. Bölgeden gelen görüntüler, bu vahim olayın yıkıcı etkisini gözler önüne seriyor. Gazze'deki çatışmanın şiddeti devam ederken, sivillerin maruz kaldığı kayıplar artmaya devam ediyor.

ABONE OL
1 Kasım 2023 23:03
İsrail’in Cibaliye Mülteci Kampı Saldırısı: 100’den Fazla Can Kaybı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail’in Gazze’deki Cibaliye Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırıda en az 100 kişi hayatını kaybederken, bölgeden gelen görüntüler olayın vahametini gözler önüne seriyor.

CİBALİYE MÜLTECİ KAMPI’NA HAVA SALDIRISI

Gazze’de 25 gün boyunca devam eden şiddetli çatışmalarda İsrail, bir kez daha sivilleri hedef aldı. İsrail ordusu, Gazze’nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampı’nı vurdu. Kanlı saldırıda en az 100 kişi yaşamını yitirdi ve birçok kişi yaralandı.

GÖRÜNTÜLER KATLİAMIN BOYUTUNU GÖSTERDİ

Bölgeden gelen fotoğraflar, bu acımasız saldırının boyutlarını gözler önüne serdi. Görüntülerde mülteci kampının hemen hemen tamamen yıkıldığı, neredeyse hiç sağlam binanın kalmadığı görüldü. Saldırıda hayatını kaybeden çok sayıda kişinin cansız bedenlerinin kefenlerle yan yana dizildiği anlar da görüntülere yansıdı.

“6 TON BOMBAYLA SALDIRDILAR”

Gazze İçişleri Bakanlığı, saldırıya ilişkin ilk açıklamayı yaparak kampa çok sayıda bombanın atıldığını belirtti. Cibaliye Sivil Savunma Direktörü, “Bu binalarda yüzlerce vatandaş yaşıyor. Cibaliye tamamen yok oldu, her biri 1 ton ağırlığında 6 bombayla saldırdılar. Bu, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki son katliamı” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.