DOLAR 32,8319 -0.21%
EURO 35,6834 -0.57%
ALTIN 2.537,700,12
BITCOIN 2188139-0,66%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İnan: İzmir Belediye Başkanı Soyer Hizmet Üretmiyor

İnan: İzmir Belediye Başkanı Soyer Hizmet Üretmiyor

İnan'ın değerlendirmesine göre, İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in beş yıllık görev süresinde şehre yönelik herhangi bir hizmet üretmediği ortaya çıkıyor. Özellikle gençleri hedef alan vaatlerin gerçekleşmemesi, İzmir'in toplu ulaşım sorunları ve diğer eksiklikleri gözler önüne seriyor.

ABONE OL
14 Kasım 2023 08:46
İnan: İzmir Belediye Başkanı Soyer Hizmet Üretmiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muhalefetin temsilcisi İnan, yazılı bir açıklama yaparak İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in beş yıllık görev süresinde şehre herhangi bir hizmet sunmadığını iddia etti. İnan’a göre, CHP belediyeciliği İzmir’e zarar veriyor, özellikle gençleri mağdur ediyor.

İnan’ın açıklamalarına göre, 2019’da başlayan süreçte vaatlerle ve ışıltılı kampanyalarla başlayan beş yılın sonunda en çok mağdur olan kesim gençler oldu. Söz verilen gençlik merkezleri ve kütüphaneler için hiçbir adım atılmadı. Aksine, gençlerin günlük yaşamını olumsuz etkileyen kirlilik ve kötü koku gibi sorunlarla mücadele edilmedi. Toplu ulaşım ise her geçen gün geriye gitmekte, İzmir’in hafızasından silinmeyecek şekilde kötüleşmektedir.

İnan, Soyer’in gençlere yönelik herhangi bir icraatının olmadığını belirterek, “Şimdi 2 kahve bardağıyla şunu, bunu yapacağım… Adaylığının tartışmalı olduğu bir dönemde gençleri manipüle etmeye kalkışma. ‘Gençlerin demokrat dedesi’ diye gençlere sundukları bayatlamış kişiyi dil çıkartarak gönderdiler. Seni de ‘Çav Bella’ ile uğurlarlar.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.