DOLAR 32,8319 -0.21%
EURO 35,6834 -0.57%
ALTIN 2.537,700,12
BITCOIN 2188139-0,66%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Meteorolojiden Yapılan Tahminlere Göre Yarın Türkiye Genelinde Yağış Bekleniyor

Meteorolojiden Yapılan Tahminlere Göre Yarın Türkiye Genelinde Yağış Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, yarın Türkiye'nin iç, doğu ve güneydoğu kesimlerinde parçalı yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Batı Akdeniz, Orta ve Batı Karadeniz, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Marmara'nın güneyinde yağışlar görülecek. Aydın, Balıkesir, İzmir ve Manisa için kuvvetli yağış uyarısı yapılırken, Bolu, Kastamonu, Sakarya, Sinop, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce için "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.

ABONE OL
12 Kasım 2023 10:10
Meteorolojiden Yapılan Tahminlere Göre Yarın Türkiye Genelinde Yağış Bekleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, yarın Türkiye genelinde hava durumu değişiklik gösterecek. Yurdun iç, doğu ve güneydoğu kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu bir hava ile karşılaşacak. Batı Akdeniz, Orta ve Batı Karadeniz, Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Marmara’nın güney bölgelerinde ise yağış bekleniyor.

Özellikle Aydın, Balıkesir, İzmir ve Manisa illerinde kuvvetli yağışlar görüleceği tahmin ediliyor. Bu nedenle, söz konusu iller için “turuncu” kodlu uyarıda bulunuldu. Bolu, Kastamonu, Sakarya, Sinop, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce illeri ise “sarı” kodlu uyarı ile kuvvetli yağışlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Uyarılar, vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, dolu gibi olumsuz hava koşullarına karşı tedbirli olmalarını sağlamak amacıyla yapılmaktadır. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, halkı olası risklere karşı bilgilendirmek ve gerekli önlemleri almalarını sağlamak adına sürekli olarak hava durumu tahminlerini güncellemekte ve uyarılarda bulunmaktadır.

Vatandaşlar, Meteoroloji’nin güncel tahminlerini takip ederek hava durumuna göre gerekli önlemleri alabilir ve olası olumsuzluklara karşı hazırlıklı olabilirler.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.