DOLAR 32,8266 -0.23%
EURO 35,6738 -0.6%
ALTIN 2.541,120,25
BITCOIN 2160737-3,49%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Terim’den Cumhuriyet Mesajı: “Cumhuriyet, Atalarımızın Bize Bıraktığı En Büyük Miras”

Fatih Terim’den Cumhuriyet Mesajı: “Cumhuriyet, Atalarımızın Bize Bıraktığı En Büyük Miras”

A Milli Takım ve Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, Cumhuriyet'in 100. yılını kutlayan bir video mesaj paylaşarak, Cumhuriyet'i ve Atatürk'ü vurguladı ve gelecek kuşaklara taşınması gereken önemli bir miras olduğunu belirtti

ABONE OL
2 Kasım 2023 11:13
Fatih Terim’den Cumhuriyet Mesajı: “Cumhuriyet, Atalarımızın Bize Bıraktığı En Büyük Miras”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk futbolunun önemli isimlerinden ve A Milli Takım ile Galatasaray’ın efsane teknik direktörlerinden Fatih Terim, Cumhuriyet’in 100. yılını kutlayan bir video mesaj paylaştı. Terim, bu özel günü Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ataların bize bıraktığı en büyük miras olarak tanımladı.

Videolu mesajında, “Bugün Cumhuriyet’imizin 100. Yılı. Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde atalarımızın bize bıraktığı en büyük miras” diyerek Cumhuriyet’in önemine vurgu yaptı. Terim, Cumhuriyet’in, binlerce gazinin ve şehidin büyük fedakarlıklarıyla millete kazandırıldığını unutmadan gelecek nesillere taşınmasının hepimizin en büyük görevi olduğunu belirtti.

Yeni yüzyıldan beklentilerini paylaşan Fatih Terim, “Yeni yüzyıldan beklentim ve isteğim, geride kalan bir asırda olduğu gibi Cumhuriyet’in ilkelerine sahip çıkan, tam bağımsız, çağdaş uygarlık seviyesinde demokrasiye, eşitliğe inanan bir Türkiye olması. Cumhuriyet, hayatımıza giren demokrasi, tam bağımsız adalet, kadın-erkek eşitliği, akıl, bilim, sanat, uygarlık, aydınlanma kavramlarıyla birlikte geleceğimizi planlarken, yüz yıl öncesinden bile bize hala ışık tutabiliyor” dedi.

Fatih Terim’in bu duygu yüklü video mesajı, Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamak isteyen birçok kişi tarafından olumlu bir şekilde karşılandı ve sosyal medyada geniş bir beğeni ve paylaşım aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.