DOLAR 32,8642 -0.03%
EURO 35,6662 -0.1%
ALTIN 2.542,60-0,09
BITCOIN 2168223-2,71%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mete Gazoz’un Kullandığı Afiş Cumhuriyet Bayramı Öncesinde Tartışma Yarattı

Mete Gazoz’un Kullandığı Afiş Cumhuriyet Bayramı Öncesinde Tartışma Yarattı

Cumhuriyet Bayramı için hazırlanan bir televizyon kanalı afişi, milli okçu Mete Gazoz'un fotoğrafını kullanarak sosyal medyada tartışma yarattı.

ABONE OL
2 Kasım 2023 11:13
Mete Gazoz’un Kullandığı Afiş Cumhuriyet Bayramı Öncesinde Tartışma Yarattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyetin 100. yıl dönümü öncesinde, bir televizyon kanalı tarafından hazırlanan afiş sosyal medyada büyük bir tartışma konusu haline geldi. Afişte, olimpiyat ve dünya şampiyonu milli okçu Mete Gazoz’un fotoğrafı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yerine kullanıldı.

Televizyon kanalının bu afişi kullanmasının ardından sosyal medyada birçok kişi tepki gösterdi. Özellikle Mustafa Kemal Atatürk’ün yerine başka bir figürün kullanılması, kamuoyunda büyük bir tartışma yarattı. Mete Gazoz’un da sosyal medya hesapları üzerinden bu afişe tepki gösterdiği görüldü. Kendi fotoğrafının yanlış bir şekilde kullanıldığını belirten Gazoz, paylaştığı mesajda Atatürk’ün fotoğrafını paylaşarak “Doğru kullanım şekli” ifadesini kullandı.

Ancak, televizyon kanalı bu tartışmaların ardından orijinal afişi kaldırarak yeni bir afiş paylaştı. Yeni afişte yine Mete Gazoz’un fotoğrafı kullanılırken, dikkat çeken bir nokta şuydu: Mustafa Kemal Atatürk’e yine yer verilmemişti.

Bu gelişmeler, Cumhuriyet Bayramı öncesi sosyal medyada geniş bir tartışma yarattı ve kamuoyunda farklı görüşlerin dile getirilmesine neden oldu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.