DOLAR 32,8306 -0.23%
EURO 35,6940 -0.57%
ALTIN 2.539,470,19
BITCOIN 2161080-3,52%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Babası Hilmi Babacan’ın Cenazesi Ankara’da Defnedildi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Babası Hilmi Babacan’ın Cenazesi Ankara’da Defnedildi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın babası Hilmi Babacan'ın cenazesi Ankara'da defnedildi. Cenaze törenine siyasi parti liderleri ve tanınmış isimler katıldı.

ABONE OL
7 Kasım 2023 16:58
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Babası Hilmi Babacan’ın Cenazesi Ankara’da Defnedildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın babası Hilmi Babacan, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Hilmi Babacan’ın vefatının ardından cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze töreni, Hacı Bayram-ı Veli Camisi’nde gerçekleşti. Törene, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın yanı sıra Türkiye’nin önde gelen siyasi parti liderleri ve tanınmış isimler katıldı. 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, eski TBMM başkanları Cemil Çiçek ve Bülent Arınç ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da cenaze törenine katılan isimler arasındaydı.

Hilmi Babacan’ın cenazesi, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ailesinin ve sevenlerinin yanı sıra siyasi çevrelerden gelen taziye ve başsağlığı mesajları ile cenaze törenine katılanların desteği ile Hilmi Babacan son yolculuğuna uğurlandı.

Sonuç olarak, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın babası Hilmi Babacan’ın cenazesi Ankara’da düzenlenen törenle toprağa verildi. Cenaze törenine Türkiye’nin siyasi liderleri ve tanınmış isimleri de katıldı. Hilmi Babacan’ın vefatı Türkiye genelinde duygu dolu anlara neden oldu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.