DOLAR 32,8301 -0.22%
EURO 35,6793 -0.56%
ALTIN 2.538,150,14
BITCOIN 2162878-2,56%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Babası Hilmi Babacan Vefat Etti

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Babası Hilmi Babacan Vefat Etti

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın babası, Ankara'daki bir hastanede 85 yaşında hayatını kaybetti. Babacan ailesine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

ABONE OL
6 Kasım 2023 22:29
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Babası Hilmi Babacan Vefat Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın babası, 85 yaşındayken tedavi gördüğü Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde vefat etti. DEVA Partisi tarafından yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız Ali Babacan’ın kıymetli babası Hilmi Babacan’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta Genel Başkanımız olmak üzere tüm Babacan ailesine başsağlığı diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da başsağlığı mesajı paylaşarak, “DEVA Partisi Genel Başkanı Sn. Ali Babacan’ın kıymetli babası Hilmi Babacan’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.” dedi.

Ali Babacan, DEVA Partisi’nin kurucusu ve genel başkanı olarak Türk siyasetinde aktif bir rol oynamaktadır. Babasının vefatı, siyasi çevrelerde başsağlığı dileklerine neden oldu. Ali Babacan ve ailesine sabır diliyoruz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.