DOLAR 32,8642 -0.03%
EURO 35,6662 -0.1%
ALTIN 2.542,60-0,09
BITCOIN 2168223-2,71%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Ziyaret Etti

Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Ziyaret Etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'i çalışma ofisinde ziyaret etti. İkili samimi bir şekilde görüş alışverişinde bulundu ve partinin birliği hakkında olumlu açıklamalarda bulundular.

ABONE OL
6 Kasım 2023 22:26
Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’i parti kurultayının ardından ziyaret etti. Ziyaret sırasında ikili, samimi bir şekilde görüş alışverişinde bulundu.

Özgür Özel, İmamoğlu’nun kurultayın divan başkanlığını başarıyla yürüttüğünü ve kurultayın dengeli, nezaketli ve seviyeli bir şekilde geçtiğini belirtti. Ayrıca, İmamoğlu’nun kurultayın güvenli bir şekilde sona ermesindeki katkılarına teşekkür etti.

İmamoğlu ise Özgür Özel’i ziyaret ederek kurultay süreci hakkında düşüncelerini paylaştı ve teşekkürlerini iletti. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yeni görev döneminde başarılar diledi.

Bu ziyaret, CHP içindeki birlik ve beraberliği vurgulayan bir adım olarak değerlendirildi. İmamoğlu’nun kurultay sonrası CHP lideri ile olan ziyareti, partinin birlik ve dayanışma içinde olduğu mesajını verdi.

Ekrem İmamoğlu’nun CHP kurultayının ardından partisinin İstanbul örgütüne ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine dönmesi bekleniyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise yeni dönemin başlamasıyla birlikte partinin liderliğini sürdürecek. İmamoğlu’nun ziyaretinin ardından CHP’nin önümüzdeki dönem stratejileri ve liderlik yapısı daha fazla şekillenmeye devam edecek.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.