DOLAR 32,8319 -0.21%
EURO 35,6834 -0.57%
ALTIN 2.537,700,12
BITCOIN 2188139-0,66%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yerel Seçimlerde Hedef: Düşüş Yaşamayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yerel Seçimlerde Hedef: Düşüş Yaşamayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize ziyareti sırasında, genel seçimlerde yaşanan milletvekili sayısındaki düşüşü değerlendirdi ve yerel seçimlerde farklı bir sonuç elde etmeyi hedeflediğini belirtti. Ayrıca, Rize'deki kentsel dönüşüm projelerini incelemek amacıyla memleketi Rize'ye ziyarette bulundu.

ABONE OL
5 Kasım 2023 13:13
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yerel Seçimlerde Hedef: Düşüş Yaşamayız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye genelindeki son genel seçimlerde Rize’de milletvekili sayısında yaşanan düşüşü değerlendirdi. Erdoğan, Rize’de milletvekili sayısındaki düşüşün yerel seçimlerde tekrarlanmaması gerektiğini vurgulayarak, partisinin Rize ve diğer ilçelerde daha fazla belediye kazanmayı hedeflediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı’ndan helikopterle Güneysu ilçesine geçtikten sonra hemşehrilerine seslenerek, uzun bir aradan sonra Rize’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ayrıca, Rize’den başlayarak diğer illeri de ziyaret ederek partisinin yerel seçimlerde daha güçlü bir ses çıkarmayı amaçladığını belirtti.

Yarın Rize merkezde kentsel dönüşüm projelerini inceleyecek olan Erdoğan, aynı zamanda Ayder’deki dönüşüm çalışmalarını yerinde görmeyi planlıyor. Erdoğan, yerel seçimlerde daha fazla belediye kazanmak için seçim kampanyalarının başarıyla yürütülmesi gerektiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’deki kentsel dönüşüm projelerini inceledikten sonra evine dönerek dinlenmeye çekildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.