DOLAR 32,8266 -0.23%
EURO 35,6738 -0.6%
ALTIN 2.541,120,25
BITCOIN 2160737-3,49%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ordu ve Gazze İle İlgili Açıklamala

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ordu ve Gazze İle İlgili Açıklamala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda, Türkiye'nin güçlü bir orduya sahip olmanın önemine vurgu yaptığı ve Gazze'deki insanlık dramına dikkat çektiği haberin ayrıntıları. Erdoğan, ekonominin yanı sıra iç siyaset ve savunma sanayi konularına da değindi ve Türkiye'nin 100. yıl kutlamalarını anlattı.

ABONE OL
1 Kasım 2023 23:06
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ordu ve Gazze İle İlgili Açıklamala
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Türkiye’nin güçlü bir orduya sahip olmanın önemine vurgu yaptı. Erdoğan, ordunun güçlü olmasının Türkiye’nin hayatta kalabilmesi için gerektiğini belirterek, kimseye düşmanlık beslemeden ordunun güçlendirilmeye devam edeceğini ifade etti.

Ayrıca Erdoğan, toplantıda ekonomi ve iç siyaset gelişmelerinin yanı sıra İsrail’in Gazze’de devam eden saldırılarını ele aldıklarını söyledi. İsrail’in Gazze’deki saldırılarına dikkat çekerek, İsrail’in tüm dünyanın gözü önünde insanlık suçu işlediğini belirtti.

Erdoğan, İsrail ile Filistin arasında bir an önce ateşkes sağlanması ve Uluslararası Barış Konferansı düzenlenmesi gerektiği çağrısında bulundu. Ayrıca Gazze’deki insanlara yardım gönderme ve Türkiye’nin Gazze’deki kardeşlerine destek olma çabalarını da vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 100. yıl vesilesiyle Türkiye’nin son bir asırda kat ettiği mesafeyi somut rakamlarla ortaya koydu ve Cumhuriyeti savunma vurgusu yaptı. Aynı zamanda İsrail’in Gazze saldırılarına karşı Türkiye’nin insanlık suçlarına karşı dik ve kararlı bir duruş sergilemeye devam edeceğini belirtti.

Ekonomi, eğitim, gençlik destekleri ve enflasyonla mücadele konularında da açıklamalar yaptı, gelecekteki hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.