DOLAR 32,8605 -0.04%
EURO 35,7471 0%
ALTIN 2.545,720,06
BITCOIN 2168288-3,01%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Genel Başkanlığına Özgür Özel’in Seçilmesi AK Parti Tarafından Yorumlandı

CHP Genel Başkanlığına Özgür Özel’in Seçilmesi AK Parti Tarafından Yorumlandı

CHP'de genel başkanlık koltuğuna seçilen Özgür Özel, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından değerlendirildi. Çelik, yeni genel başkan hakkında "Aynı söylemler tekrar ediyor" açıklamasında bulundu.

ABONE OL
7 Kasım 2023 18:54
CHP Genel Başkanlığına Özgür Özel’in Seçilmesi AK Parti Tarafından Yorumlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’de genel başkanlık koltuğuna seçilen Özgür Özel, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından değerlendirildi. Çelik, yeni genel başkan hakkında “Aynı söylemler tekrar ediyor” açıklamasında bulundu.

Haber Detayı:
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içerisinde gerçekleşen genel başkanlık yarışının sonunda Özgür Özel, CHP’nin yeni genel başkanı olarak seçildi. Bu gelişmenin ardından, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sözcüsü Ömer Çelik, CHP’deki bu değişimi değerlendirdi.

Ömer Çelik, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve CHP’de genel başkanlığa seçilen Özgür Özel hakkında şu açıklamada bulundu: “Yeni göreve gelenleri tebrik ediyoruz. Ama biz orada bir değişiklik görmedik. Aynı söylemler tekrar ediyor.”

Çelik, CHP’deki değişikliğe rağmen AK Parti’nin Türkiye’de siyasal değişimi taşıyan parti olduğunu savundu ve ekledi: “Türkiye’de siyasal değişimi taşıyan parti yine AK Parti’dir. Bizim gördüğümüz CHP aynı CHP, orada sadece bir koltuk değişimi olmuştur.”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.