DOLAR 34,0240 0.08%
EURO 37,7488 0.36%
ALTIN 2.729,300,20
BITCOIN 19817730,89%
İstanbul
28°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Aydın-Denizli Otoyolunda İlk Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Diğeri Yaralandı

Aydın-Denizli Otoyolunda İlk Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Diğeri Yaralandı

Aydın-Denizli Otoyolu'ndaki hizmete girişinin 5. gününde meydana gelen ilk kaza, bir otomobilin takla atması sonucu iki kardeşten birinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Detaylar haberimizde.

ABONE OL
9 Kasım 2023 10:43
Aydın-Denizli Otoyolunda İlk Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Diğeri Yaralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

3 Kasım tarihinde hizmete açılan Aydın-Denizli Otoyolu’nda, 60 ila 140’ıncı kilometreleri arasını içeren bölümde meydana gelen kaza sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir diğeri ağır yaralandı. Kaza, 5. gününde otoyolun hizmete girişinin gölgesinde gerçekleşti.

Kazada, 09 AGS 628 plakalı otomobili kullanan Zeki B. (19), henüz belirlenemeyen bir nedenle aracın direksiyon kontrolünü kaybetti. Otomobil bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak durabildi. Kazayı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi.

Olay yerine itfaiye, jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kazada sıkışan Zeki B. ve ağabeyi Murat Bedir (26)’in yardımına koştu. Ancak Murat Bedir olay yerinde hayatını kaybetti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Sarayköy İtfaiye Şubesi ekipleri, otomobilde sıkışan Zeki B.’yi kurtardı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Zeki B. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Murat Bedir’in ölüm haberi ailesi ve sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Bedir’in cenazesi, İzmir Kadife Kale Camii’nde öğle namazının ardından Bornova Kavaklıdere Mahallesi’nde toprağa verilecektir.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.