DOLAR 32,8395 -0.19%
EURO 35,7022 -0.53%
ALTIN 2.537,860,13
BITCOIN 2177725-1,19%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Atatürk’ün 85. Ölüm Yılı Anma Töreninde Özgür Özel ve Erdoğan Anıtkabir’de Tokalaştı

Atatürk’ün 85. Ölüm Yılı Anma Töreninde Özgür Özel ve Erdoğan Anıtkabir’de Tokalaştı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yılında Anıtkabir'de düzenlenen devlet töreninde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ilk kez tokalaştı. Detaylar haberimizde.

ABONE OL
10 Kasım 2023 09:00
Atatürk’ün 85. Ölüm Yılı Anma Töreninde Özgür Özel ve Erdoğan Anıtkabir’de Tokalaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yılında Anıtkabir’de düzenlenen devlet töreninde, parti genel başkanlarının katılımıyla önemli bir an yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşen devlet erkanında; TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bakanlar, yüksek yargı üyeleri, ve komuta kademesi yer aldı.

Özellikle dikkat çeken anlardan biri, Erdoğan’ın Özgür Özel ile ilk kez Anıtkabir’de tokalaşması oldu. Bu tokalaşma, Türk siyasetinde önemli bir gelişme olarak yorumlandı. Öte yandan, Erdoğan’ın gazetecilere yaptığı açıklamada Özgür Özel’e yönelik sözleri, siyasi kulislerde geniş yankı buldu. Özel ise gazetecilere yaptığı açıklamada Erdoğan’ın endişelerini anladığını belirterek, Cumhuriyet Halk Partisi’nden duyulan endişenin devam edeceğini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.