DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18381040,12%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antalya Kültür Yolu Festivali: Türk Yıldızları Ata’ya Saygı Uçuşu ve Atatürk’ü Anma Konserleri

Antalya Kültür Yolu Festivali: Türk Yıldızları Ata’ya Saygı Uçuşu ve Atatürk’ü Anma Konserleri

Antalya Kültür Yolu Festivali'nde Türk Yıldızları'nın muhteşem gösterisi ve Atatürk'ü Anma Konserleri ile coşkulu anlar yaşandı. Ücretsiz çocuk etkinlikleri ise ara tatil boyunca devam edecek.

ABONE OL
11 Kasım 2023 11:51
Antalya Kültür Yolu Festivali: Türk Yıldızları Ata’ya Saygı Uçuşu ve Atatürk’ü Anma Konserleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Kültür Yolu Festivali, Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümünde unutulmaz anlara ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen Antalya Devlet Opera ve Balesi’nin ‘Atatürk’ü Anma’ konseri ve Side Antik Tiyatro’da düzenlenen Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nın ‘Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar’ konseri, büyük beğeni topladı. Festival, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri’nin 11 şehirde düzenlediği serinin son etkinliğiydi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönemini kapsayan 100 günlük bir maratonu tamamladı.

Antalya’daki festival, 50’den fazla noktada gerçekleşen 500’ü aşkın etkinlikle coşkulu bir atmosfer yarattı. Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi Türk Yıldızları’nın muhteşem hava gösterisi, Atatürk’ün anısına özel bir “Ata’ya Saygı” uçuşuyla zirveye ulaştı. Gökyüzüne çizilen kalp, izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Katılımcılar arasında yaşanan duygusal anlar arasında “Tüylerim diken diken oldu, Türk Yıldızlarını çok seviyorum” diyen izleyiciler ve gösteriyi heyecanla takip eden çocuklar öne çıktı.

Festival kapsamında gerçekleştirilen ücretsiz çocuk etkinlikleri ise okulların ara tatiline denk geldiği için 19 Kasım Pazar gününe kadar uzatıldı. Dokumapark ve Konyaaltı Beach Park’ta düzenlenen etkinliklerde çocuklar, yarışmalara katılmanın yanı sıra, gezici kütüphaneleri ziyaret edecek, açık hava oyunları ve panayır etkinliklerine katılacak. Festival, çocuklara dolu dolu bir tatil programı sunarken, sevdikleri çizgi film karakterlerinin gösterilerini izleme imkanı da tanıyacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.