DOLAR 32,8464 -0.02%
EURO 35,6988 0.03%
ALTIN 2.561,880,67
BITCOIN 21826070,12%
İstanbul
31°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ABD Başkanı Joe Biden’ın Konuşması, Gazze’deki Protestocu Tarafından Kesildi

ABD Başkanı Joe Biden’ın Konuşması, Gazze’deki Protestocu Tarafından Kesildi

ABD Başkanı Joe Biden'ın Illinois'teki bir otomobil fabrikasında yaptığı konuşma, Gazze'deki protestocuların müdahalesiyle kesildi. Birleşik Otomotiv İşçileri (UAW) sendikası üyelerine hitap eden Biden, Gazze'deki ateşkes çağrısı yapan bir gösterici tarafından protesto edildi.

ABONE OL
10 Kasım 2023 08:49
ABD Başkanı Joe Biden’ın Konuşması, Gazze’deki Protestocu Tarafından Kesildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD Başkanı Joe Biden’ın Illinois eyaletindeki Belvidere kentinde bulunan bir otomobil fabrikasında Birleşik Otomotiv İşçileri (UAW) sendikası üyelerine yönelik yaptığı konuşma, Gazze’deki protestoların etkisiyle kesildi. Biden, Orta Doğu’daki gelişmeler ve Gazze’deki saldırılar nedeniyle artan eleştirilere maruz kaldığı bir sırada konuşuyordu.

Konuşma sırasında salondaki katılımcılardan biri, “Gazze’de ateşkes çağrısında bulunmanız gerekiyor” diye bağırdı. Biden, bu çağrıya yanıt vermezken, “Bırak gitsin, sorun değil” şeklinde bir tepki gösterdi. Protestocu, olayın ardından salondan çıkarıldı.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına dair devam eden tepkiler, ABD Başkanı Joe Biden’ın Orta Doğu politikasına yönelik protestoların da sürdüğünü gösteriyor. Gazze’deki ateşkes çağrısı yapan göstericinin müdahalesi, Biden’ın bu hassas konudaki politikasının kamuoyu tarafından nasıl karşılandığını bir kez daha gündeme taşıdı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.