DOLAR 34,0006 0.29%
EURO 37,8516 0.64%
ALTIN 2.820,980,42
BITCOIN 1966761-2,91%
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yusuf Emir Bolat ve Ailesi, Trabzonspor’un Sıcak Misafiri Oldu

Yusuf Emir Bolat ve Ailesi, Trabzonspor’un Sıcak Misafiri Oldu

Bursa'da biber gazı saldırısına uğradıktan sonra sağlığına kavuşan Yusuf Emir Bolat ve ailesi, Trabzonspor'un davetiyle kulübü ziyaret etti. Tesislerde gerçekleşen ziyarette, Bolat ailesi Teknik Direktör Abdullah Avcı ve futbolcularla bir araya geldi

ABONE OL
12 Kasım 2023 19:21
Yusuf Emir Bolat ve Ailesi, Trabzonspor’un Sıcak Misafiri Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da biber gazı saldırısına maruz kalan Yusuf Emir Bolat ve ailesi, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın özel davetiyle kulübü ziyaret etti. Sağlığına kavuşan Yusuf Emir’in hikayesi, Trabzonspor camiasını bir araya getirdi.

Trabzonspor’un tesislerinde gerçekleşen özel ziyarette, Yusuf Emir Bolat ve ailesi antrenmanı izledi. Kulüp başkanı Ertuğrul Doğan’ın yanı sıra Teknik Direktör Abdullah Avcı ve futbolcular, Bolat ailesiyle samimi bir buluşma gerçekleştirdi.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette, hatıra fotoğrafı çektirilen Yusuf Emir Bolat, Trabzonspor’un sıcak misafiri olarak unutulmaz bir gün geçirdi. Kulüp, sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Haberi takip ederek güncel gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.