DOLAR 32,8434 -0.18%
EURO 35,6993 -0.53%
ALTIN 2.539,530,20
BITCOIN 2161842-2,21%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Bursa’da Tırın Freni Patladı: Faciaya Neden Olan Kazada Tır Şoförü Can Verdi!

Bursa’da Tırın Freni Patladı: Faciaya Neden Olan Kazada Tır Şoförü Can Verdi!

Bursa'da meydana gelen tır kazasında fren patlaması faciaya yol açtı. Çarpmanın etkisiyle tır sürücüsü hayatını kaybederken, ezilen otomobildeki 2 kişi ise hastaneye kaldırıldı. İtfaiye, ambulans, polis ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

ABONE OL
12 Kasım 2023 18:35
Bursa’da Tırın Freni Patladı: Faciaya Neden Olan Kazada Tır Şoförü Can Verdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da İnegöl-Bursa Yolu Akiniş rampasında meydana gelen tır kazasında, şeker pancarı yüklü tırın freninin patlaması faciaya neden oldu. Ali Aydınsoy’un idaresindeki tır, Bursa istikametine seyir halindeyken fren patlaması sonucu sürücüsünün kontrolünden çıkarak Hüseyin H. idaresindeki otomobile çarptı ve yaklaşık 400 metre savruldu.

Otomobil, çarpmanın etkisiyle adeta kağıda dönerken, tır sürücüsü Ali Aydınsoy aracından fırlayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan 2 kişi ise ağır yaralı olarak çevredekiler tarafından fark edildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, sıkışan otomobil sürücüsü Hüseyin H. ve Eray G.’yi araçtan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, bölgedeki en yakın hastanelere sevk edilirken, sağlık ekipleri tır sürücüsü Ali Aydınsoy’un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada tırın dorsesinde bulunan şeker pancarlarının yola savrulması nedeniyle trafik, Bursa istikametine kapatıldı ve ekipler vatandaşları alternatif yollara yönlendirdi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.