DOLAR 32,9727 -0.04%
EURO 35,8657 0.01%
ALTIN 2.524,130,67
BITCOIN 22307805,58%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

17:12

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Biber Gazlı Saldırıya Maruz Kalan Yusuf Emir Bolat, Trabzonspor’un Özel Misafiri Oldu

Biber Gazlı Saldırıya Maruz Kalan Yusuf Emir Bolat, Trabzonspor’un Özel Misafiri Oldu

Bursa'da biber gazlı saldırıya uğrayan 9 yaşındaki Yusuf Emir Bolat ve ailesi, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın davetiyle kulübü ziyaret etti. Özel misafir olarak katıldığı antrenman ve futbolcularla buluşma sonrasında, Yusuf Emir'in hayali yarın Konyaspor maçında gerçekleşecek

ABONE OL
12 Kasım 2023 19:20
Biber Gazlı Saldırıya Maruz Kalan Yusuf Emir Bolat, Trabzonspor’un Özel Misafiri Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da biber gazlı saldırıya maruz kalan 9 yaşındaki Yusuf Emir Bolat ve ailesi, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın özel davetiyle bugün kulübü ziyaret etti. Sokakta otururken bisikletli bir şahsın saldırısına uğrayan Yusuf Emir’in hikayesi, Trabzonspor camiasını derinden etkiledi.

Bordo-mavili kulübün Konyaspor maçında özel misafir olarak bulunan Yusuf Emir Bolat, ailesiyle birlikte takımın bugün gerçekleştirdiği antrenmana katıldı. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve futbolcularla bir araya gelen Bolat ailesi, duygusal anlar yaşadı.

Yarın oynanacak Konyaspor maçında seremoniye çıkarak hayalini gerçekleştirecek olan Yusuf Emir, Trabzonsporlular tarafından büyük sevgi ve ilgiyle karşılandı. Camianın desteğiyle güç bulan Yusuf Emir Bolat, Trabzonspor’un unutulmaz anlarına tanıklık edecek. Güncel gelişmeleri takip etmek için haberi ziyaret edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.