DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18400250,38%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uğurcan Çakır: ‘Saha İçi Sonuçlar Daha Önemli’

Uğurcan Çakır: ‘Saha İçi Sonuçlar Daha Önemli’

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır, Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi, saha içi sonuçların daha önemli olduğunu vurguladı.

ABONE OL
3 Kasım 2023 22:16
Uğurcan Çakır: ‘Saha İçi Sonuçlar Daha Önemli’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor’un milli kalecisi Uğurcan Çakır, önemli bir açıklama yaptı. Çakır, Fenerbahçe’nin resmi hesabından paylaşılan Dusan Tadic’in balık avı yaptığı bir video hakkında sorulan soruya yanıt verirken, “Saha dışında yaşanan olaylardan çok saha içinde kalmaya çalışıyoruz camia olarak. Kimin ne paylaştığının önemi yok. Hafta sonunda maç oynanacak ve sonuçlarını hep birlikte göreceğiz. Çok çalışıyoruz. Kazanmak için oraya gideceğiz. Umarım öyle olacak.” dedi. Bu açıklama ile Uğurcan Çakır, takımının saha içindeki performansına odaklanmanın daha önemli olduğunu vurguladı. Fenerbahçe’nin resmi hesabından paylaşılan videonun, iki takım arasındaki rekabeti daha da alevlendirdiği biliniyor. Trabzonspor ve Fenerbahçe arasındaki mücadele, Süper Lig’de heyecanı doruğa çıkaracak maçlardan biri olarak bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.