DOLAR 32,8434 -0.18%
EURO 35,6993 -0.53%
ALTIN 2.539,530,20
BITCOIN 2161842-2,21%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Arda Güler, Real Madrid’de Maça Çıkamıyor

Arda Güler, Real Madrid’de Maça Çıkamıyor

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, ardışık sakatlıklar nedeniyle hala resmi bir maçta forma giyemedi.

ABONE OL
3 Kasım 2023 22:16
Arda Güler, Real Madrid’de Maça Çıkamıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan genç yetenek Arda Güler, ardışık sakatlıklarla boğuşuyor ve henüz Real Madrid formasıyla resmi bir maça çıkamadı. Takımla antrenmanlara başlamasına rağmen, teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda’nın sakatlıklarını bir süre daha iyileşmeden riske etmek istemediğini belirtti. Ancelotti, Arda Güler’in daha fazla güçlenmesi gerektiğini ve “İyice güçlenmeden onu riske edemem. Biraz daha beklemesi lazım” dedi.

Arda Güler, Real Madrid’den büyük beklentilerle transfer edilmişti, ancak sakatlıklar onun sahada olmasını engelliyor. Bu süreçte fizyoterapistler ve sağlık ekibi, genç oyuncunun tamamen iyileşmesi için çalışıyor. Real Madrid taraftarları, Arda Güler’i en kısa sürede sahada görmeyi umut ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.