DOLAR 32,9683 -0.09%
EURO 35,8601 -0.07%
ALTIN 2.526,400,76
BITCOIN 22266333,94%
İstanbul
26°

PARÇALI BULUTLU

20:35

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tuzla Belediye Başkanı İsrail Markalarının Satışını Yasakladı

Tuzla Belediye Başkanı İsrail Markalarının Satışını Yasakladı

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İsrail markalarının işletmelerinde satışını yasakladığını duyurarak Gazze'deki olaylarla bağlantılı olarak İsrail'e karşı bir boykot başlattı. Kararı sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Yazıcı, bu adımın kalıcı olduğunu belirtti.

ABONE OL
4 Kasım 2023 09:59
Tuzla Belediye Başkanı İsrail Markalarının Satışını Yasakladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Gazze’de yaşanan olaylarla bağlantılı olarak İsrail’e karşı bir boykot başlatma kararı aldı. Başkan Yazıcı, belediyeye ait işletmelerde ve alanlarda İsrail’e ait markaların satışının ve dağıtımının yasaklandığını duyurdu.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Yazıcı, bu kararın geçici değil kalıcı olduğunu vurguladı. Paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni ve destek yorumları aldı. İnsanlar, Başkan Yazıcı’nın aldığı bu kararı Gazze’deki olaylara duyarlı bir tepki olarak gördüler ve teşekkür mesajları ile desteklerini ilettiler.

Başkan Şadi Yazıcı, İsrail markalarına karşı alınan bu kararın birçok kişi tarafından takdir edildiğini ve bu adımın diğer belediyelere de örnek teşkil etmesini umut ettiğini belirtti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.