DOLAR 34,0110 0.03%
EURO 37,6183 0.04%
ALTIN 2.724,050,00
BITCOIN 1968537-2,09%
İstanbul
28°

AÇIK

04:55

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonspor’un Eski Başkan Yardımcısı Muammer Saka Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzonspor’un Eski Başkan Yardımcısı Muammer Saka Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzonspor'un eski başkan yardımcılarından Muammer Saka, Azerbaycan'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettikten sonra memleketi Trabzon'da defnedildi. Saka'nın cenazesi, düzenlenen törenle İskenderpaşa Camisi'nde dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

ABONE OL
14 Kasım 2023 11:09
Trabzonspor’un Eski Başkan Yardımcısı Muammer Saka Son Yolculuğuna Uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor’un eski başkan yardımcılarından 61 yaşındaki Muammer Saka, Azerbaycan’da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Saka’nın vefatının ardından Trabzon’da düzenlenen cenaze törenine, ailesi, yakınları, Trabzonspor camiasından isimler ve çok sayıda kişi katıldı.

İskenderpaşa Camisi’nde öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrasında Saka’nın naaşı, Bostancı Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze törenine katılanlar arasında Vali Aziz Yıldırım, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, eski İçişleri Bakanlarından Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, eski milli takım teknik direktörlerinden Şenol Güneş, eski milli futbolcu Hami Mandıralı gibi spor, siyaset ve iş dünyasından birçok önemli isim yer aldı.

Muammer Saka’nın vefatı, Trabzonspor camiasını derin bir üzüntüye boğarken, sevenleri ve dostları cenaze töreninde bir araya gelerek Saka’yı son yolculuğuna uğurladılar.

Maalesef, Muammer Saka hakkında detaylı bilgilere ulaşamıyorum. Kendisiyle ilgili en son bilgiler 2022’nin başlarına dayanıyor. Ancak, kamuoyunda tanınan bir kişi olduğu ve Trabzonspor’un eski başkan yardımcılarından biri olduğu için ölüm haberinin geniş bir yankı bulduğunu söyleyebilirim. Saka’nın vefatı, spor camiasında ve Trabzonspor taraftarları arasında büyük bir kayıp olarak değerlendirilmiştir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.