DOLAR 32,8366 -0.2%
EURO 35,6783 -0.58%
ALTIN 2.539,300,19
BITCOIN 2162899-2,45%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Trabzon’da Uyuşturucu Operasyonunda 9 Kişi Gözaltına Alındı

Trabzon’da Uyuşturucu Operasyonunda 9 Kişi Gözaltına Alındı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 9 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda ele geçirilen maddeler arasında sentetik ecza, esrar, kubar esrar, metamfetamin, uyuşturucu düzenekleri, ruhsatsız tabanca ve fişekler bulunuyor. Gözaltına alınan şahıslar hakkında başlatılan işlemler devam ediyor.

ABONE OL
14 Kasım 2023 10:51
Trabzon’da Uyuşturucu Operasyonunda 9 Kişi Gözaltına Alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü, Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ortahisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği iş birliğiyle uyuşturucuyla mücadele kapsamında operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonlarda 9 şahıs gözaltına alındı.

Operasyonlarda ele geçirilen maddeler arasında 2 adet sentetik ecza, bir miktar esrar, bir miktar kubar esrar, bir miktar metamfetamin, 2 adet uyuşturucu kullanmaya yarayan plastik düzenek, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 19 adet fişek bulunuyor. Yakalanan 9 şahıs hakkında hukuki işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

Olayla ilgili detaylı incelemenin sürdüğü, polisin uyuşturucu ticaretiyle bağlantılı diğer şahısları da tespit etmek için çalışmalarına devam ettiği ifade edildi. Toplanan delillerle birlikte şahısların uyuşturucu ticaretine yönelik faaliyetlerini belgelemek amacıyla soruşturmanın genişletildiği kaydedildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.