DOLAR 32,8223 -0.24%
EURO 35,6584 -0.62%
ALTIN 2.539,660,20
BITCOIN 2157488-3,68%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonlu Murat Çabuk, Engelleri Aşarak Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Trabzonlu Murat Çabuk, Engelleri Aşarak Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Trabzonlu Murat Çabuk, 7 yaşında geçirdiği bir kaza sonucunda sağ bacağı ve sol kolunu kaybetmesine rağmen engelleri aşarak sosyal medyada fenomen oldu. Paylaştığı videolarla 1 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Çabuk, "Yapmak istediğim şey benim gibi olanlar yani engelli olan insanlara birazcık daha hayatın ne kadar güzel olduğunu onlar istediklerinde neleri başarabileceklerini göstermek" diyor.

ABONE OL
14 Kasım 2023 11:06
Trabzonlu Murat Çabuk, Engelleri Aşarak Sosyal Medyada Fenomen Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonlu Murat Çabuk, 7 yaşındayken geçirdiği bir trafik kazası sonucunda sağ bacağı ve sol kolunu kaybetmesine rağmen hayata tutundu. Şu anda 29 yaşında olan Çabuk, hayata pozitif bakan bir tutumla engelleri aşıp sosyal medyada fenomen oldu. Çabuk’un paylaştığı eğlenceli videolar kısa sürede 1 milyonu aşkın takipçiye ulaştı.

Medical Park Yıldızlı Hastanesi’nde çağrı merkezinde çalışan Çabuk, geçirdiği kaza sonrasında hayata umutla bakmayı seçtiğini belirterek, “Yaşamak güzel üzülmek için zaten yeterince çok fazla sebebimiz var. Ama üzülmek yerine yaşamak için gülmek için sebep ararsak bizim için hepsi daha güzel olacak. Ben hep bunun çabasını verdim hayatım boyunca. Şu an 29 yaşındayım ve sosyal medyada 1 milyon 100 bin takipçiye ulaştım. Engelli insanlara bir nebze de olsa hayat sevincini aşılayabiliyorsam benim için en güzel şey bu” dedi.

Çabuk, sosyal medyayı engelli bireylere umut olabilmek için kullandığını, paylaştığı içeriklerle insanlara ne kadar güzel bir hayat yaşayabileceklerini göstermeye çalıştığını ifade etti. Geçirdiği kaza sonrasında zorlu bir süreç yaşayan Çabuk, şu anda başarılarıyla ve pozitif enerjisiyle dikkat çekiyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.