DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22411281,32%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Of Belediyesi Personelinin Maaş Kartları TROY’a Taşınıyor

Of Belediyesi Personelinin Maaş Kartları TROY’a Taşınıyor

Trabzon'un Of ilçesi Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediyesi personelinin maaş kartlarını Bankalararası Kart Merkezi tarafından geliştirilen yerli ödeme sistemi TROY'a taşıma kararı aldıklarını açıkladı. Ayrıca, belediyenin İsrail zulmüne karşı boykotlarına devam ettiğini belirtti.

ABONE OL
14 Kasım 2023 11:05
Of Belediyesi Personelinin Maaş Kartları TROY’a Taşınıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon’un Of ilçesi Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediyesi’nin personelinin maaş kartlarını yerli ödeme sistemi TROY’a taşıma kararı aldıklarını duyurdu. Başkan Sarıalioğlu yaptığı yazılı açıklamada, Halk Bankası ile gerçekleştirdikleri görüşmeler sonucunda, belediye personelinin maaş kartlarını TROY sistemine geçirme anlaşmasını sağladıklarını ifade etti.

Açıklamada, “Of Belediyesi ailesi olarak Halk Bankası ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, mesai arkadaşlarımızın tüm kartlarının, yerli ve milli TROY kart sistemine geçirilmesi için anlaşmalarımızı sağladık. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Hayırlı olsun.” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, Başkan Sarıalioğlu, belediyenin İsrail zulmüne karşı boykotlarına devam ettiğini vurgulayarak, bu tür adımların yerli ve milli ekonomiye destek olma amacını taşıdığını belirtti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.