DOLAR 32,8422 -0.06%
EURO 35,7398 -0.03%
ALTIN 2.543,27-0,03
BITCOIN 2167265-3,23%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonspor Formasıyla Saldırıya Uğrayan Öğrenci Trabzon’da Maç İzleyecek

Trabzonspor Formasıyla Saldırıya Uğrayan Öğrenci Trabzon’da Maç İzleyecek

Bursa'da Trabzonspor formasıyla kaldırımda otururken biber gazlı saldırıya uğrayan ilkokul öğrencisi Yusuf Emir Bolat, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'ın davetiyle Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor-TÜMOSAN Konyaspor maçını izlemek üzere Trabzon'a geldi. Saldırının ardından destek gören Yusuf Emir Bolat, Trabzonspor camiasının davetiyle maç heyecanını tribünden yaşayacak.

ABONE OL
12 Kasım 2023 19:02
Trabzonspor Formasıyla Saldırıya Uğrayan Öğrenci Trabzon’da Maç İzleyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da Trabzonspor formasıyla kaldırımda otururken biber gazlı saldırıya uğrayan ilkokul öğrencisi Yusuf Emir Bolat, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’ın davetiyle Trabzon’a gelerek Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında oynanacak Trabzonspor-TÜMOSAN Konyaspor maçını tribünden izleyecek.

Trabzonspor Futbol Okulu öğrencisi olan 9 yaşındaki Bolat, annesi Sonay Baş ile birlikte uçakla Trabzon Havalimanı’na geldi. Havalimanında karşılanan Bolat ve annesi, Trabzonspor Kulübü görevlileri ve akrabaları tarafından sıcak bir karşılama ile karşılandı.

Yusuf Emir Bolat, olayın ardından Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’ın davetiyle maçı izlemek üzere Trabzon’a geldiğini ifade ederek, “Bayağı heyecanlıyım, hep televizyonda izliyordum, şimdi burada ilk defa sahada izleyeceğim.” dedi. Bolat, maça davet edildiği için duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Annesi Sonay Baş ise kendileriyle ilgilenen Trabzonspor camiasına teşekkür ederek, “Çok takdire şayan bir olay yaşıyoruz şu an. Yusuf sayesinde ben de kendi hayalimi gerçekleştirmiş oluyorum. Bunun için en başta Ertuğrul Doğan’a çok teşekkür ediyorum. Zaten ona şükran borçluyum. Çünkü çocuğumun bu olayında o paylaşım yapmasaydı, belki o adam yakalanmayacaktı ya da bu kadar çabuk yakalanmayacaktı. Onun emeğini asla bir yana koyamam. Bizi buraya davet ederek de çok büyük nezaket örneği gösterdi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ama Ertuğrul Başkan’a çok ayrı bir teşekkür ediyorum. Mutluyuz, huzurluyuz ve iyi ki Trabzonsporluyuz.” şeklinde konuştu.

Bursa’da 29 Ekim’de evlerinin bulunduğu sokakta Trabzonspor formasıyla otururken yanına yaklaşan bisikletlinin biber gazlı saldırısına uğrayan Yusuf Emir Bolat, olayın ardından destek görmüş ve Trabzonspor Kulübü, olayı kınamıştı. Saldırıya karışan şüpheli de yakalanmış ve tutuklanmıştı. Bu olayın ardından Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Yusuf Emir Bolat’ı Trabzonspor maçına davet etmişti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.