DOLAR 32,8728 0.05%
EURO 35,7192 -0.04%
ALTIN 2.541,260,26
BITCOIN 2158992-3,41%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonspor, Amatör Futbol Takımlarına Malzeme Desteğini Sürdürdü

Trabzonspor, Amatör Futbol Takımlarına Malzeme Desteğini Sürdürdü

Trabzonspor Kulübü, kentteki 64 amatör futbol takımına malzeme desteğinde bulundu. Bordo-mavili kulüp, ASKF aracılığıyla gerçekleştirilen organizasyonda, forma, şort, eşofman takımı ve yağmurluk gibi çeşitli malzemeleri amatör kulüplere teslim etti.

ABONE OL
16 Kasım 2023 08:27
Trabzonspor, Amatör Futbol Takımlarına Malzeme Desteğini Sürdürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, kentteki 64 amatör futbol takımına yönelik malzeme desteğini sürdürdü. Bordo-mavili kulübün asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Kadir Özcan Tesisleri’nde düzenlenen törende, amatör kulüplere yardımda bulunmanın Trabzonspor ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) görevlerinden biri olduğunu belirtti. Kafkas, Trabzon ASKF Başkanı Cahit Erdem ile birlikte gerçekleştirdikleri organizasyonda, 64 amatör futbol takımına forma, şort, eşofman takımı ve yağmurluk gibi malzemeleri teslim etti. Törende konuşan Kafkas, amatör kulüplere destek olmanın kendileri için bir onur olduğunu ifade ederek, başkan Ertuğrul Doğan’ın amatör futbola verdiği önemi vurguladı. Erdem ise Trabzonspor yönetimine teşekkür ederek, amatör futbolun gelişmesine yönelik iş birliklerini sürdüreceklerini belirtti. Organizasyonun ardından açıklamalara ek olarak, amatör kulüplere yılbaşından sonra futbol topu desteğinde de bulunulacağı bildirildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.