DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten Kurultay Öncesi Kritik Görüşme

Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten Kurultay Öncesi Kritik Görüşme

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı öncesinde Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik arasında yapılan kritik görüşme sonrasında, İstanbul delegelerinin değişim talebi ve seçim hazırlıkları hakkında açıklamalar.

ABONE OL
1 Kasım 2023 22:20
Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten Kurultay Öncesi Kritik Görüşme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı öncesi, Ankara’da Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik arasında kritik bir görüşme gerçekleşti. Görüşmenin ardından iki Özgür, kameraların önüne geçerek açıklamalarda bulundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, toplam 196 kurultay delegesi ile iki büyük toplantı yaptıklarını ve bu toplantılarda değişim talebinin net bir biçimde ifade edildiğini belirtti. Çelik, İstanbul’da sokakta bir değişim talebinin olduğunu ve bu değişimi istediklerini ifade etti.

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel ise İstanbul’da seçilmiş 196 kurultay delegesinin 185’inin kendisine destek verdiğini açıkladı. İstanbul’un Türkiye’yi yansıtan bir il olduğunu vurgulayan Özel, sırtlarındaki sorumluluğun farkında olduklarını ifade etti. Özel, 4-5 Kasım’da yapılacak kurultayda kaybedenin olmadığı, kırgınlığın olmadığı bir süreç yaşatacaklarını belirtti.

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı, 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek. İlk gün genel başkan seçimi, ikinci gün ise Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinin seçimi yapılacak. İstanbul, İzmir ve Ankara’daki delege sayısı, genel başkanlık yarışında önemli bir rol oynayacak. İstanbul, 196 kurultay delegesi ile büyük bir etki yaratacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.