DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özgür Özel, PM Listesinde Yalçın Karatepe ve Selin Sayek Böke’yi Açıkladı

Özgür Özel, PM Listesinde Yalçın Karatepe ve Selin Sayek Böke’yi Açıkladı

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, Parti Meclisi listesinde yer vermek istediği isimleri açıkladı. Listede Yalçın Karatepe ve Selin Sayek Böke'nin yer alacağı belirtildi.

ABONE OL
4 Kasım 2023 10:36
Özgür Özel, PM Listesinde Yalçın Karatepe ve Selin Sayek Böke’yi Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, hafta sonu yapılacak olan 38. Olağan Büyük Kurultay öncesi Parti Meclisi (PM) listesinde yer alacak isimleri açıkladı. Özel, kazanması durumunda PM’de görev vermek istediği isimler arasında Yalçın Karatepe ve Selin Sayek Böke’yi açıkladı.

Özgür Özel, Spokesperson TV’de katıldığı bir program sırasında bu önemli isimleri kamuoyuyla paylaştı. Yalçın Karatepe, Türkiye’de yüksek puanlarla girilen bir üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin aktif dekanı olarak bilinirken, Özel’in belirttiğine göre maliye politikalarının başında görev alacak.

Selin Sayek Böke ise Türkiye’nin gözbebeği olarak nitelendirilen, 180 ülkeye ihracat yapan bir elektronik şirketinin AR-GE departmanının başında bulunan 40 yaşındaki bir uzman. CHP’nin bilim, teknoloji, AR-GE ve inovasyon alanlarından sorumlu genel başkan yardımcısı olarak görev yapacak.

Özel, milli savunma politikalarının uzun süredir ihmal edildiğini belirtti ve bir emekli tümamiralinin milli savunmadan sorumlu genel başkan yardımcısı olacağını açıkladı.

Parti Meclisi listesinde yer alacak diğer isimlerle ilgili de Özel, değerlendirmelerde bulunarak İlhan Uzgel’in dış politikadan sorumlu parti meclisi üyesi ve genel başkan yardımcısı olacağını ifade etti. Ayrıca, Özel, kazanması halinde PM listesinde yer vermek istediği diğer isimlerle ilgili de çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Özgür Özel, CHP içinde yapmayı planladığı değişim ve yeniliklerle ilgili bu açıklamalarını yaparak hafta sonu gerçekleşecek olan kurultaya yönelik beklentileri artırdı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.