DOLAR 32,8605 -0.04%
EURO 35,7471 0%
ALTIN 2.545,720,06
BITCOIN 2168288-3,01%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Olumsuz Hava Şartları Bozcaada ve Gökçeada Feribot Seferlerini İptal Etti

Olumsuz Hava Şartları Bozcaada ve Gökçeada Feribot Seferlerini İptal Etti

Çanakkale Boğazı ve adalar hattında hizmet veren Gestaş Deniz Ulaşım, Kuzey Ege Denizi'nde yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerini iptal etti. Detaylar için haberimizi okuyun.

ABONE OL
2 Aralık 2023 15:44
Olumsuz Hava Şartları Bozcaada ve Gökçeada Feribot Seferlerini İptal Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çanakkale Boğazı ve adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., Kuzey Ege Denizi’ndeki olumsuz hava şartları nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılması planlanan tüm tarifeli feribot seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

Gestaş tarafından yapılan açıklamada, “Geyikli-Bozcaada hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı tarifemizde bulunan planlı tüm seferlerimiz iptal edilmiştir. Kabatepe-Gökçeada hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı tarifemizde bulunan planlı tüm seferlerimiz iptal edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Bu nedenle, Bozcaada ve Gökçeada’ya seyahat etmeyi planlayan yolcuların güzergahlarını ve seyahat planlarını gözden geçirmeleri önem arz ediyor. Gestaş, hava şartlarının düzelmesi sonrasında seferlerin normale döneceği konusunda bilgi vermedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.