DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 1827266-4,16%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mustafa Özalp Kimdir ve Engin Polat, Mustafa Özalp Tutuklandı mı?

Mustafa Özalp Kimdir ve Engin Polat, Mustafa Özalp Tutuklandı mı?

Engin ve Dilan Polat gözaltına alındıktan sonra çiftin parasını kaçırmaya çalışırken suçüstü yakalanan Mustafa Özalp kimdir ve tutuklandı mı?

ABONE OL
12 Kasım 2023 16:34
Mustafa Özalp Kimdir ve Engin Polat, Mustafa Özalp Tutuklandı mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mustafa Özalp Kimdir?

Mustafa Özalp, Engin ve Dilan Polat çiftine yönelik gerçekleştirilen operasyonda adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden biridir. 1 milyon 800 bin liralık bir miktarı aklamaya çalışırken suçüstü yakalandı. Suçlamalar arasında kara para aklama, belgede sahtecilik, suç işlemek maksadıyla örgüt kurma ve vergi kanununa muhalefet bulunmaktadır.

Engin Polat, Mustafa Özalp Tutuklandı mı? Evet, Mustafa Özalp, yapılan operasyonun ardından hakimliğe sevk edildi ve suçlamalar nedeniyle tutuklanmasına karar verildi. Kara para aklama, suç işlemek amacıyla örgüte üye olma, vergi kanununa muhalefet gibi suçlardan dolayı tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Mustafa Özalp’in tutuklanmasına karar verildi.

Operasyonun Detayları: Engin Polat ve eşi Dilan Polat çiftine yönelik yapılan operasyonda 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Mustafa Özalp ve Uğurcan Ayyıldız tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyon, kara para aklama, belgede sahtecilik, suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve vergi kanununa muhalefet suçlarına odaklanmıştır.

Tutuklanan Şüpheliler:

  1. Mustafa Özalp
  2. Uğurcan Ayyıldız

Adli Kontrolle Serbest Bırakılan Şüpheliler:

  1. Gözde Bilgiç
  2. İsmail Bilgiç
  3. Kübra Doğan

Operasyonun devamında soruşturma detayları ortaya çıkarken, tutuklanan şüpheliler hakkındaki yargılama süreci ilerleyecektir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.