DOLAR 32,9785 0.51%
EURO 35,9120 0.84%
ALTIN 2.519,50-0,37
BITCOIN 2109866-3,12%
İstanbul
29°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İstanbul’da Bir Taksi Şoförü Silahla Vurularak Hayatını Kaybetti

İstanbul’da Bir Taksi Şoförü Silahla Vurularak Hayatını Kaybetti

İstanbul'da bir taksi şoförü, Sancaktepe'de silahla vurularak hayatını kaybetti. Cinayet, iş arkadaşları tarafından fark edildi ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
15 Kasım 2023 15:14
İstanbul’da Bir Taksi Şoförü Silahla Vurularak Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un Fatih ilçesinde bir taksi durağına bağlı çalışan Niyazi Toros Yavuz’dan bir süre haber alınamaması üzerine iş arkadaşları endişelenerek durumu değerlendirdi. Takip cihazı üzerinden taksinin Sancaktepe’de bulunduğunu tespit eden arkadaşları, Paşaköy Mahallesi’ndeki adrese gitti. Ancak burada, Niyazi Toros Yavuz’un araç içinde silahla vurularak hayatını kaybettiği acı gerçeğiyle karşılaştılar.

Olayın bildirilmesi üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda, Niyazi Toros Yavuz’un silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Cenaze, detaylı inceleme için Yenibosna Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Jandarma ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Taksi şoförü cinayeti, İstanbul’da güvenlik endişelerini gündeme getirirken, olayın arka planıyla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.