DOLAR 32,8416 -0.19%
EURO 35,6960 -0.55%
ALTIN 2.538,680,16
BITCOIN 2169618-2,00%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Lucas Torreira, Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde Taşıyor: Top Kazanma Kralı

Lucas Torreira, Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde Taşıyor: Top Kazanma Kralı

Galatasaray'ın orta saha gücü Lucas Torreira, Şampiyonlar Ligi'nde 51 kez top kazanarak zirveye yerleşti. Müthiş performansıyla takımını sırtlayan Torreira, hücum hattının arkasında adeta bir süpürge gibi.

ABONE OL
2 Aralık 2023 17:24
Lucas Torreira, Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde Taşıyor: Top Kazanma Kralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Lucas Torreira, geçen yıl olduğu gibi bu sezon da etkileyici bir performans sergiliyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde ortaya koyduğu üst düzey performansıyla dikkat çeken Uruguaylı yıldız, hücum hattının gerisindeki tüm topları süpürüyor.

27 yaşındaki futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde en fazla top kazanan oyuncu unvanını elinde bulunduruyor. Torreira, 51 defa top kazanarak bu alanda zirveye oturdu. Onu 49 top kazanma ile Feyenoord’lu Wiffer ve 43 top kazanma ile Newcastle’dan Guimaraes takip ediyor.

Lucas Torreira’nın orta sahadaki üstün performansı, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısına önemli bir katkı sağlıyor. Takımının orta saha direncini güçlendiren ve hücum organizasyonlarına katkı sağlayan Torreira, adeta bir süpürge gibi sahanın her köşesine hakim oluyor. Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği liderlik, Galatasaray taraftarını heyecanlandırırken, Torreira’nın etkileyici performansı futbolseverler tarafından da takdirle karşılanıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.