DOLAR 32,8313 -0.21%
EURO 35,6751 -0.59%
ALTIN 2.538,160,14
BITCOIN 2169496-2,25%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Liverpool Yıldızı Luis Diaz’ın Babası Kolombiya’da Kaçırıldı

Liverpool Yıldızı Luis Diaz’ın Babası Kolombiya’da Kaçırıldı

Liverpool'un yetenekli oyuncusu Luis Diaz'ın babası, Kolombiya'da Ulusal Kurtuluş Ordusu tarafından kaçırıldı. Kolombiya hükümeti, Diaz'ın babasının kaçırılmasını doğruladı ve serbest bırakılmasını talep etti.

ABONE OL
3 Kasım 2023 21:33
Liverpool Yıldızı Luis Diaz’ın Babası Kolombiya’da Kaçırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Premier Lig’in güçlü ekiplerinden Liverpool’un başarılı oyuncusu Luis Diaz’ın babası, Kolombiya’da silahlı isyancı örgüt Ulusal Kurtuluş Ordusu (ELN) tarafından 28 Ekim tarihinde kaçırıldı. Kolombiya hükümeti, bu olayı teyit ederek Diaz’ın babasının güvende olması için çağrıda bulundu.

Kolombiya hükümet temsilcisi Otty Patino, Luis Diaz’ın babasının kaçırıldığını doğrulayarak, “Edindiğimiz bilgilere göre 28 Ekim’de Luis Diaz’ın babası Luis Manuel Diaz, Guajira yönetim bölgesine bağlı Barrancas kasabasında, ELN’ye bağlı birlik tarafından kaçırıldı” dedi. Aynı zamanda, Diaz’ın babasının serbest bırakılması için bir çağrıda bulundu ve Diaz’ın can güvenliğinin sağlanmasını talep etti.

Kolombiya’nın saygın gazetesi El Tiempo’da yayınlanan haberde ise ELN mensuplarının, Diaz’ın babasını serbest bırakacaklarına dair söz verdikleri iddia edildi. Olayın gelişmeleri takip edilmeye devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.