DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22362592,33%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konya’da Meydana Gelen Trafik Kazasında 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Konya’da Meydana Gelen Trafik Kazasında 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Konya'nın Selçuklu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti. Kazada, aile fertlerinin çarptığı aracın sürücüsü ifadesinde, ani bir kalabalık yaya grubunun karşısına çıkmasının ardından refüje çarptığını belirtti. Kazada 2 torununu ve kızını kaybeden bir baba, yaşanan trajediyi anlatarak diğer sürücülere trafik kurallarına uyma çağrısı yaptı.

ABONE OL
13 Kasım 2023 21:20
Konya’da Meydana Gelen Trafik Kazasında 5 Kişi Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya’nın Selçuklu ilçesinde geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmeye çalışan aileye çarpan araç, 3’ü çocuk 5 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Kazada hayatını kaybedenler arasında bir baba, kızı ve torunları da bulunuyordu.

Kaza anında aracın sürücüsü olan 19 yaşındaki genç, ifadesinde olay anında ani bir kalabalık yaya grubunun karşısına çıkmasının ardından refüje çarptığını ve kaç kilometre hızla gittiğini hatırlamadığını belirtti. Yapılan kan testinde alkol ve uyuşturucu tespit edilmemesine rağmen genç sürücü tutuklandı.

Kazada 2 torununu ve kızını kaybeden baba, yaşadığı acıyı gözyaşları içinde anlattı. Baba, sürücülere trafik kurallarına uyma çağrısı yaparak, aşırı hızdan kaçınılması ve alkollü araç kullanılmamasını istedi.

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri toplu bir şekilde defnedildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.