DOLAR 32,8266 -0.23%
EURO 35,6738 -0.6%
ALTIN 2.541,120,25
BITCOIN 2160737-3,49%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konya’da Kazada Hayatını Kaybeden Ailenin Acılı Babası: “En Küçük Torunumun Gözleri Açık Gitti”

Konya’da Kazada Hayatını Kaybeden Ailenin Acılı Babası: “En Küçük Torunumun Gözleri Açık Gitti”

Konya'da geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren ailenin acılı babası, kızının ve torunlarının hasta ziyaretinden dönerken kaza geçirdiğini anlattı. Süleyman Aslan, en küçük torununun gözlerinin açık gittiğini belirterek sürücülere trafik kurallarına uyma çağrısında bulundu.

ABONE OL
13 Kasım 2023 22:24
Konya’da Kazada Hayatını Kaybeden Ailenin Acılı Babası: “En Küçük Torunumun Gözleri Açık Gitti”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya’nın Selçuklu ilçesinde meydana gelen ve bir aileyi yasa boğan trafik kazasının ardından, hayatını kaybedenlerin aileleri büyük bir acıyla baş başa kaldı. Kazada 2 torunu ve kızını kaybeden Süleyman Aslan, kaza anını ve yaşadığı acıyı gözyaşları içinde anlattı. Aslan, kızının ve torunlarının hasta ziyaretinden dönüşte trajik bir kaza geçirdiğini ifade etti.

Süleyman Aslan, “Emine, Kadınhanı’nda yaşıyordu. Annesi ile birlikte hasta ziyaretine gitmişler. Ziyaretlerini yapmışlar, dönüşte başlarına bu kaza gelmiş. Tramvaydan inip yaya yolundan karşısına geçmek isterlerken bu kaza olmuş. Bizim canımız yandı başkalarının canı yanmasın. Ne olur başka çocukların gözü açık gitmesin. Bu insanlar hayallerine kavuşsunlar. Bu insanlar neden hayallerine kavuşamıyorlar. Başkalarına olan bize de oldu. Başkalarının canı yanmasın. Aşırı süratliymiş. Fren izi her şeyi ortaya koyuyor. Sürücülerin trafik kurallarına uymalarını, aşırı hızdan kaçınmalarını, alkollü araç kullanmamalarını istiyorum. Kaç tane ocağı söndürdü. Bu ocakları söndürmesinler, herkes yaşasın. En küçük torunumun gözleri açık gitti” diye konuştu.

Kaza nedeniyle büyük bir acı yaşayan aile, hayatını kaybedenler için dualarla veda etti. Cenazeler, memleketleri Kadınhanı’nda defnedildi. Süleyman Aslan, yaşadıkları trajedinin ardından sürücülere trafik kurallarına uyma ve aşırı hızdan kaçınma çağrısı yaparak benzer acıların yaşanmamasını diledi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.