DOLAR 32,8223 -0.24%
EURO 35,6584 -0.62%
ALTIN 2.539,660,20
BITCOIN 2157488-3,68%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Boşanma Aşamasındaki Eşi ve Kayınvalidesini Vuran Şahıs Kaçtı, Operasyon Başlatıldı

Boşanma Aşamasındaki Eşi ve Kayınvalidesini Vuran Şahıs Kaçtı, Operasyon Başlatıldı

Konya'nın Sarayönü ilçesinde bir kişi, boşanma aşamasındaki eşini öldürdükten sonra kayınvalidesini yaralayarak olay yerinden kaçtı. Şüphelinin yakalanması için güvenlik güçleri tarafından operasyon başlatıldı. Olay, aile içi şiddetin bir sonucu olarak yaşanmış, şüpheli cinayetin ardından kaçarak polis tarafından aranmaya başlanmıştır.

ABONE OL
13 Kasım 2023 21:23
Boşanma Aşamasındaki Eşi ve Kayınvalidesini Vuran Şahıs Kaçtı, Operasyon Başlatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya’nın Sarayönü ilçesinde meydana gelen bir cinayet olayında, boşanma aşamasındaki bir kişi, eşini öldürdükten sonra kayınvalidesini ağır yaralayarak kaçtı. Saat 08.00 sıralarında gerçekleşen olayda, Durmuş Ali E., eşini bulunduğu evde ziyaret ederek çıkan tartışma sırasında yanında bulunan tabancayla önce eşini daha sonra kayınvalidesini vurdu.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Zekiye Ertuğrul’un kurtarılamayarak hayatını kaybettiği, kayınvalidesi Ayşe Ç.’nin ise ağır yaralı olduğu belirlendi. Olayın ardından kaçan şüpheli koca Durmuş Ali E.’nin yakalanması için güvenlik güçleri tarafından operasyon başlatıldı.

Olay, aile içi şiddetin bir örneği olarak değerlendirilirken, yetkililer şüphelinin bir an önce yakalanması için çalışmalara hız verdiklerini belirtti. Cinayetin detayları ve şüphelinin yakalanma süreci ilerledikçe haber güncellenecek.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.