DOLAR 32,8711 -0.02%
EURO 35,7048 -0.05%
ALTIN 2.543,19-0,06
BITCOIN 2164029-2,82%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kemal Kılıçdaroğlu Sözcü Röportajında Parti Geleceğini Açıkladı

Kemal Kılıçdaroğlu Sözcü Röportajında Parti Geleceğini Açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü'den İpek Özbey ile yaptığı röportajda parti geleceği ve kendisinden sonraki adayın profilini açıkladı. İşte Kılıçdaroğlu'nun röportajından öne çıkan detaylar.

ABONE OL
2 Kasım 2023 09:28
Kemal Kılıçdaroğlu Sözcü Röportajında Parti Geleceğini Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sözcü gazetesine verdiği röportajdan öne çıkan bazı noktalar şunlardır:

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Divan Başkanlığı teklifi: Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’na CHP kurultayının divan başkanlığını önerdi ve İmamoğlu bu teklifi kabul etti. Kılıçdaroğlu, bu teklifi İmamoğlu’na, İstanbul’da seçimlerde daha güçlü bir pozisyon elde etmesi için yaptığını belirtti.

Kılıçdaroğlu’nun geleceği: Kılıçdaroğlu, parti içinde bir sonraki liderin profilini açıklayarak, partiyi bilgili, birikimli ve iyi bir sosyal demokrata devredeceğini söyledi. Ancak bu kişinin henüz görünür hale gelmesi gerektiğini ifade etti.

DEVA Partisi’nden transfer iddiaları: Kılıçdaroğlu’na, DEVA Partisi’nin Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman’a belediye başkanlığı vaadinde bulunup bulunmadığı sorulduğunda, Kılıçdaroğlu, böyle bir vaatte bulunmadığını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.