DOLAR 32,8497 -0.18%
EURO 35,6724 -0.58%
ALTIN 2.539,840,21
BITCOIN 2163967-1,86%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Kara Para Aklama İddiasıyla Gözaltına Alınan Engin ve Dilan Polat Çifti İfadesi Alınmak Üzere Emniyete Sevk Edildi
  • Son Dakika Haberler
  • Gündem
  • Kara Para Aklama İddiasıyla Gözaltına Alınan Engin ve Dilan Polat Çifti İfadesi Alınmak Üzere Emniyete Sevk Edildi

Kara Para Aklama İddiasıyla Gözaltına Alınan Engin ve Dilan Polat Çifti İfadesi Alınmak Üzere Emniyete Sevk Edildi

İstanbul'da kara para aklama iddiasıyla gündeme gelen Engin ve Dilan Polat çifti, aile üyeleri ve diğer şüphelilerle birlikte düzenlenen operasyon sonucu gözaltına alındı. Operasyonun ardından sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi. Suç gelirlerinin aklanmasını önlemeye yönelik başlatılan soruşturma hakkında daha fazla bilgi almak için takipte kalın.

ABONE OL
1 Kasım 2023 22:38
Kara Para Aklama İddiasıyla Gözaltına Alınan Engin ve Dilan Polat Çifti İfadesi Alınmak Üzere Emniyete Sevk Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da kara para aklama iddiasıyla haklarında başlatılan soruşturma kapsamında Engin Polat ve eşi Dilan Polat, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Operasyon sonucu Polat çifti dışında aile üyeleri de dahil olmak üzere birçok şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi ve ardından emniyete götürüldü.

Polat çiftinin evlerinde gözaltına alındığı operasyon, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan bir soruşturma kapsamında gerçekleştirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen bu operasyon sonucunda Polat çifti ile birlikte aile üyeleri ve diğer şüpheliler, işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’ne götürüldü.

Gözaltına alınan Polat çifti, Sıla Doğu, Kürşat Polat ve Ahmet Gün gibi şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra işlemlerine devam edildi. Daha önce şirketlerinde gerçekleştirilen aramalarda dijital materyallere ve defterlere el konulmuştu. Başlatılan soruşturma kapsamında suç gelirlerinin aklanmasını önleme, vergi usul kanunlarına aykırılık gibi suçlarla ilgili olarak incelemeler devam ediyor. Bu operasyon ve soruşturma, kamuoyu tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.