DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18381040,12%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da Helikopter Destekli ‘Huzur’ Uygulaması: Uyuşturucu Taşıyan Şüpheli Yakalandı

İstanbul’da Helikopter Destekli ‘Huzur’ Uygulaması: Uyuşturucu Taşıyan Şüpheli Yakalandı

İstanbul genelinde gerçekleştirilen "Huzur" uygulamasında Taksim'de durdurulan bir araçta uyuşturucu madde bulunduran bir kişi gözaltına alındı. Polis, helikopter destekli operasyon sırasında çeşitli noktalarda şüpheli kişilere yönelik denetimler gerçekleştirdi.

ABONE OL
8 Kasım 2023 23:06
İstanbul’da Helikopter Destekli ‘Huzur’ Uygulaması: Uyuşturucu Taşıyan Şüpheli Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri tarafından il genelinde gerçekleştirilen “Huzur” uygulaması büyük bir titizlikle sürdürüldü. Narkotik suçlarla mücadele, mali suçlarla mücadele, terörle mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele gibi çeşitli suç kategorilerini kapsayan bu operasyona özel harekat, çevik kuvvet, deniz liman şube ve trafik ekipleri de destek verdi.

Taksim Meydanı’nda yapılan bu uygulama sırasında şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama kontrolleri gerçekleştirildi. Denetimlerde silah, bıçak ve uyuşturucu madde taşıyan şüpheliler ile aranan şahıslara rastlandı.

Helikopter desteğiyle sürdürülen bu operasyon kapsamında özellikle Taksim Meydanı’nda durdurulan araçlar didik didik arandı, şüpheli kişilere üst aramaları yapıldı. Polis helikopteri, havadan gerçekleştirilen denetime destek sağladı.

Taksim Meydanı’nda durdurulan bir araçta yapılan aramalarda, poşetin içine gizlenmiş bir miktar uyuşturucu madde bulundu. Araç sürücüsü olan Mustafa D., uyuşturucu madde taşıdığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Sürücü, kelepçelenerek polis aracıyla emniyete götürüldü.

Otomobilde uzun süre yapılan incelemelerin ardından araç, çekici yardımıyla otoparka çekildi. İstanbul genelinde sık sık gerçekleştirilen bu tür operasyonlarla güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.